ASPHALT: Cinnaman, DC Salas, Sara Dziri, Godero

We hebben er even op moeten wachten, maar Asphalt is terug met een Free Open Air! Back to the roots dus: de allereerste Asphalt-editie vond plaats aan de Graslei. Deze keer is het op het basketplein aan het Keizerpark te doen, van 15u tot 22u. Asfalt genoeg om snoeiende beats mee te incasseren! 

Op de line-up: Cinnaman (nl) is één van de meest diverse en getalenteerde dj’s uit Nederland. Hij is niet voor niets vaste klant bij o.a. De School en Dekmantel. En een reeks straffe Belgen: DC Salas en Sara Dziri maken al enkele jaren het mooi weer als resident in de Fuse met energetische sets vol techno, disco en new beat.  Jong talent Godero maakt al een tijdje indruk in de Funke met zijn Proto-techno bleeps en euforische sets. Het is een kwestie van tijd voor hij ook bij het grote publiek doorbreekt.

Godero(BE)

Met zijn selectie van rauwe house drumpatronen, proto-techno bleeps en 'progressive sweeps' staat Godero bekend om zijn hedonistische, escapistische en euforische/intense dj-sets.

Lees meer

    Cinnaman(NL)

    De Nederlandse DJ/producer Cinnaman (Yuri Boselie) wordt beschouwd als een van de meest diverse en getalenteerde DJ’s van de lage landen.In zijn zoektocht naar een eigen sound heeft hij zich laten...

    Lees meer

    Sara Dziri(BE)

    De Belgische-Tunesische DJ Dziri mixt minimal techno en acid house met Arabische invloeden achter de draaiftafel.

    Lees meer

    DC Salas (BE)

    Brusselse DJ en producer DC Salas is met zijn energetische mix van house, new beat, disco en percussieve beats, een vaste waarde geworden in het Brusselse nachtleven.

    Lees meer