BeraadGeslagen

BeraadGeslagen is terug! Fulco Ottervanger en Lander Gyselinck, u kent ze nog van hun debuutalbum Duizeldorp met o.a. cultklassieker 'Isabellade'. Heden ten dagen serveren ze u 'Tennisles', het eerste nummer van het album Altijd Bewust Bewegen (release 27 oktober '23).

Op dit album gaat het duo op zoek naar bewegingsredenen. Hoofd en lichaam harmonisch vertaald in 'Beraadtaal'. De twee improvisatie-atleten stretchen zich andermaal sierlijk uit tussen de grenzen van de zwaartekracht. 

Bewondering voor de bewegingscultuur brengt hen van de gym tot renbaan, van apps tot abs. Een schoolslag hier, een backhand daar. Een doelloze doelman die mijmert over een verre kennis. Van dorp tot stad en terug ruist de tandem met Franse vaart naar de tennisles. Altijd Bewust Bewegen is niet Nooit Nergens bij Stilstaan. Spreek erover met je coach.

Een organisatie van Ha Concerts en Democrazy.

BeraadGeslagen

Lander Gyselinck (STUFF., LABtrio, Kris Defoort Trio, Ragini Trio) en Gentse stadscomponist Fulco Ottervanger (De Beren Gieren, Stadt, Sh.tg.n) vormen het duo BeraadGeslagen.

Lees meer
BeraadGeslagen
wo 29.11.23
Koop tickets
Deuren
19:00
Voorverkoop
€ 21
Avondkassa
€ 25