Témé Tan

Témé Tan is de alias van multi-instrumentalist en Brusselaar met Congolese roots Tanguy Haesevoets. Zijn muziek bevindt zich op een spanningsveld tussen funk, singer-songwriter en Afrikaanse muziek. Het geheel vormt een verslavende combinatie.

Na zijn veelgeprezen debuutalbum Témé Tan (2017) keert de Brusselse muzikant terug met een tweede album getiteld Quand il est seul waarop hij een moderne popfusie van griotpop, electro tropicalism en folkrap verkent. Uit die nieuwe plaat kregen we eerder dit jaar al ‘TNMCP’ (ofte ‘Tu ne me connais pas’) en ‘Le million’ te horen. Twee nummers die perfect samengaan met een zwoele zomeravond. Quand il est seul verschijnt op 10 november.

Témé Tan neemt je mee op een levendige muzikale ervaring, geïnspireerd door zijn reizen en openheid voor andere culturen. Twaalf levensverhalen komen in de loop van het album naar voren en nodigen je uit om diep in deze boeiende en betoverende muzikale odyssee te duiken.

Voor fans van: Flavien Berger, Baloji, Isaac Delusion, Voyou

Témé Tan(BE)

Témé Tan is de alias van multi-instrumentalist en Brusselaar met Congolese roots Tanguy Haesevoets. Zijn muziek bevindt zich op een spanningsveld tussen funk, singer-songwriter en Afrikaanse muziek.

Lees meer

Videos

Témé Tan
Deuren
21:00
Voorverkoop
€ 19
Avondkassa
€ 22