Asphalt: Dr. Rubinstein • Bambounou

+ Godero

Geen beter remedie om het einde van de zomer te verteren dan een nachtelijke escapade à la Asphalt! Ze duiken de Chinastraat in voor een nacht vol opzwepende acid, tribal house en snedige techno.

De dj's die ze deze keer uitnodigen zijn niet van de minsten. Acid queen Dr. Rubinstein opereert vanuit Berlijn. Met enkel een onnavolgbare selectie platen in aanslag verovert ze al jaren alle festivals en clubs die er toe doen. De Parijse technokoning Bambounou werd ooit door Laurent Garnier omschreven als "niets minder dan de heropstanding van de Franse techno". Wie zijn wij om dat tegen te spreken. Gents rastalent Godero staat bekend om zijn hedonistische, escapistische en euforische/intense dj-sets.  

Dr. Rubinstein(IL)

Therapeutische danssessies met hypnotische techno, vleugjes acid en 90's bangers. Dr. Rubinstein verzorgt je. En goed ook.

Lees meer

Bambounou(FR)

Bambounou is al jaren een sleutelfiguur in het Parijse nachtleven. Laurent omschreef hem ooit als "niets minder dan de heropstanding van de Franse techno".

Lees meer

Godero(BE)

Met zijn selectie van rauwe house drumpatronen, proto-techno bleeps en 'progressive sweeps' staat Godero bekend om zijn hedonistische, escapistische en euforische/intense dj-sets.

Lees meer

    Videos