Absynthe Minded

Met het nieuwbakken Sunday Painter struint Absynthe Minded op een luie zondag uw huis en hoofd binnen. Bert Ostyn en de zijnen leveren wederom een kleurrijke, volwassen langspeler af die met een open blik naar de wijde wereld kijkt. Een sprankelend kleinood, spontaan ontstaan uit intense studiosessies, dat de magische aantrekkingskracht tussen pianist Laurens Dierickx en zondagskind Ostyn perfect omvat. Tel daar de jazzy gitaar van Toon Vlerick, het subtiel drumspel van nieuwe telg Laurens Smagghe en de groovy baspartijen van Sergej Van Bouwel bij, en je weet dat je meer dan gezegend bent. Een flonkerend werkstuk – scherp en vrolijk, melodieus en meeslepend: Absynthe Minded op het hoogtepunt van hun kunnen!

“Met de nodige gelaagdheid en veelzijdigheid durven Ostyn en zijn kompanen nieuwe paden in te slaan die kleurrijker zijn dan ooit te voren.” – Dansende Beren

“’Sunday Painter’ van Absynthe Minded: Ouderwets vakmanschap” ****  – Stef Vanwoensel, Het Nieuwsblad

Voor fans van: Admiral Freebee, Das Pop, Zita Swoon en Mintzkov.

In samenwerking met Busker.

Absynthe Minded(BE)

De band rond Bert Ostyn keert opgefrist terug! "Wie deze hernieuwde Absynthe Minded genoeg laat rijpen, ontdekt vast nieuwe favorieten." (Indiestyle.be)

Lees meer

Videos

Absynthe Minded
Koop tickets
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 25
Avondkassa
€ 28