Loverman

Shht … enter James De Graef met zijn solomuziek die in al zijn eenvoud en sereniteit alle aandacht opeist. Beïnvloed door Burial, Mount Kimbie en James Blake, ook al hoor je dat niet altijd, is zijn debuut Lovesongs van een tijdloze klasse. Samen met partner in crime Daisy Ray zingt hij op single 'Would (right in front of your eyes)' als een kruising tussen Lee Hazlewood, Daan, Tindersticks en Sixteen Horsepower

Loverman loodst op een heel originele manier zijn liedjes die een basis hebben in roots en Americana naar een nieuw tijdperk. En dat bijna alleen met zijn donkere en verleidelijke stem, subtiel tokkelende gitaren en occasioneel weelderige arrangementen. Ook visueel oogt hij heel bijzonder met zijn bleek en doods gezicht en hypnotiserende blik. Lang geleden dat we hier in België nog zo`n oorspronkelijk talent aan het werk zagen. Wegens groot succes stelt hij zijn debuutplaat meteen voor in de grote zaal van de Vooruit. Faut le faire!

Voor fans van: Nick Cave, Leonard Cohen, Tamino, Nick Drake

Loverman(BE)

Loverman is het soloproject van James De Graef (Shht, Partners). Zijn debuutsingle 'Into The Night' is een eerste voorproefje van zijn singer-songwriter muziek die "twisted, donker en punky" is.

Lees meer

Videos

Loverman
wo 13.03.24
Koop tickets
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 18
Avondkassa
€ 19

De ticketverkoop start op vrijdag 17 november om 11 uur.