Prins S. en De Geit

Het vergaat Prins S. en De Geit goed. Nadat zij hun eerste singles vanuit de toren in Den Haag over de wereld hadden uitgestort mochten ze op menig festival hun kunsten live komen vertonen. Noorderslag, Appelpop, Lowlands en vele andere magische festivals werden in de zomer van 2022 compleet plat gespeeld en meer en meer geiten gingen Prins S. volgen. Single voor single lieten ze steeds een beetje meer van zichzelf zien, maar het verhaal is nog niet af… 

Na een weergaloze twee jaar vol met hoogtepunten, brengt de charmante Prins S. samen met zijn trouwe geiten op 25 november het album Rood Staan Hard Gaan. Een verzameling van eerder uitgebrachte nummers samen met twee nieuwe tracks. Het album Rood Staan Hard Gaan zet al deze singles en nieuw materiaal op de juiste plek en maakt daarmee het eerste hoofdstuk van Prins S. en De Geit compleet. Beatprofessor Daniel friemelt zich suf aan de elektronische knopjes en schuifjes, Gitaargeit Marne speelt na een miraculeuze wederopstanding zijn gitaar de hemel in en Prins S. bezingt op poëtische wijze de vlucht in de nacht. Het hele verhaal van Rood Staan Hard Gaan, over Kim, Stefan, Rikkie, Yousef, vogels, slangen, een bakje mayonaise en alleen weer naar huis gaan, valt nu in stereo te beleven. 

Herleef ‘Gastenlijst’, ‘Nacht’, ‘Kinderboerderij’ maar geniet ook van de nieuwe tracks ‘Als Punk Geen Muziek Is’ en de titeltrack ‘Rood Staan Hard Gaan’. Het is de kroon op de afgelopen periode en een verse lading tracks liggen al te wachten voor komend jaar. Stream ‘m hard, je streaming abonnement heb je immers toch al betaald. Na een uitverkochte clubtour dit najaar keert Prins S. en De Geit in maart terug om de popzalen met de vloer gelijk te maken. Vergeet niet je bammetje mee te nemen, want ze hebben broodnodig brood nodig.

Voor fans van: Goldband, De Jeugd Van Tegenwoordig, Joost 

Videos

Prins S. en De Geit
vr 08.11.24
Koop tickets
Deuren
21:00
Voorverkoop
€ 19
Avondkassa
€ 20