Stef Kamil Carlens & Band

1993 was het jaar dat Stef Kamil Carlens met de E.P.’s Zea van dEUS en Jintro Travels The Word In A Skirt van z’n eigen A Beatband (later Moondog Jr. en uiteindelijk Zita Swoon) voor het eerst op de radar van pers en publiek verscheen.

30 jaar later werkt hij z’n 20ste album af in z’n eigen The Rabbit Field studio nabij Antwerpen en heeft hij vele honderden live shows op de teller in binnen-en buitenland, die qua vorm reiken van rauwe blues, speelse theatraliteit, doorvoelde melancholie tot super-funky escapades. Carlens is als artiest onmogelijk in 1 vakje te klasseren. Hij is zanger, muzikant, componist, producer, theatermaker, ontwerper én beeldend kunstenaar.

Half januari wordt een tip van de sluier gelicht met de eerste funky single ‘Walk On Red, Stop On Green’. SKC’s live band, uitgebreid tot een stomend septet, bereidt zich voor om te toeren vanaf april. Het fonkelnieuwe album verschijnt ook rond die tijd.

Stef Kamil Carlens(BE)

Stef Kamil Carlens werkt 30 jaar na zijn debuut zijn 20ste album af. Verwacht alles van rauwe blues, speelse theatraliteit, doorvoelde melancholie tot super-funky escapades.

Lees meer

Videos

Stef Kamil Carlens & Band
za 13.04.24
Koop tickets
Deuren
19:15
Voorverkoop
€ 26,50
Avondkassa
€ 29

Dankzij NMBS reis je met het Bravo! Ticket aan halve prijs van en naar het concert. Je vind de kortingscode op je concertticket. Voordelig voor het milieu en je portemonnee!