Lander & Adriaan

+ party

Tickets voor dit concert zijn uitverkocht maar niet getreurd want we kletsen er al meteen een extra show bij! Ook met tickets voor de extra show heb je gratis toegang tot de party om 23:00 in Club Wintercircus.

Lander & Adriaan is een Belgisch duo met drummer Lander Gyselinck (Stuff., Beraadgeslagen, LABtrio) en Adriaan Van de Velde (Pomrad, Mauro Pawlowski, J. Bernardt). Hun gemeenschappelijke voorliefde voor gelikte digitale synths en jaren '90 underground dance bracht hen tijdens de lockdown van 2020 op het idee uitgebreid te gaan jammen. Na een aantal zeer succesvolle under-the-radar concerten namen ze in de zomer van 2021 een album op.

Hun zacht gestoorde mashup van jaren '90 Chicago juke, Detroit techno, UK-Funky, Classic rave met melige jazzfusion en mondaine jazzimprovisatie brengt je naar een aangenaam gestoord rijk van unguilty pleasures, funky weirdness en pure opwinding.

Voor deze show zetten we dit onnavolgbare duo op een podium in het midden van onze ronde club, omsingeld door publiek én het 360° immersive sound system. En alsof dat nog niet genoeg is geven tickets voor Lander & Adriaan ook toegang tot de aansluitende afterparty... You know what to do!


Powered by Lotto.

Lander & Adriaan(BE)

In een melancholische queeste naar de ultieme, authentieke nachtervaring, ontstond het avontuur van deze 2 nachtridders.

Lees meer

Videos

Lander & Adriaan+ party
Uitverkocht
Deuren
20:30
Voorverkoop
€ 27
Avondkassa
€ 29

20u30 deuren
21u30 concert
23u party