Lander & Adriaan

+ party

Lander & Adriaan is een Belgisch duo met drummer Lander Gyselinck (Stuff., Beraadgeslagen, LABtrio) en Adriaan Van de Velde (Pomrad, Mauro Pawlowski, J. Bernardt). Hun gemeenschappelijke voorliefde voor gelikte digitale synths en jaren '90 underground dance bracht hen tijdens de lockdown van 2020 op het idee uitgebreid te gaan jammen. Na een aantal zeer succesvolle under-the-radar concerten namen ze in de zomer van 2021 een album op.

Hun zacht gestoorde mashup van jaren '90 Chicago juke, Detroit techno, UK-Funky, Classic rave met melige jazzfusion en mondaine jazzimprovisatie brengt je naar een aangenaam gestoord rijk van unguilty pleasures, funky weirdness en pure opwinding.

Voor deze show zetten we dit onnavolgbare duo op een podium in het midden van onze ronde club, omsingeld door publiek én het 360° immersive sound system. En alsof dat nog niet genoeg is geven tickets voor Lander & Adriaan ook toegang tot de aanlsuitende party... You know what to do!

Lander & Adriaan(BE)

Lander & Adriaan, een de supertandem tussen Lander Gyselinck - drummer van STUFF. , BeraadGeslagen, LABtrio en een reeks andere jazz-gerelateerde projecten - en Adriaan Van de Velde aka Pomrad.

Lees meer

Videos

Lander & Adriaan+ party
Koop tickets
Deuren
20:30
Voorverkoop
€ 27
Avondkassa
€ 29