Compact Disk Dummies

Compact Disk Dummies hadden al van hun prille begin de intentie om hun publiek op de dansvloer te krijgen, en dat blijft ook op hun nieuwe album The Signal een mantra. Vooruitgeschoven singles 'There’s No Sex Without You' en ‘fomo’ deden alvast het beste vermoeden. En ook live gaat het de Dummies voor de wind: het publiek kwam hen massaal toejuichen op de festivalweides van Werchter en Pukkelpop tijdens de zomer van 2023.

The Signal is het derde full-album na Silver Souls (2016) en Neon Fever Dream (2020), dat verscheen in een door Corona kortgewiekte periode die de broers dankzij inventieve online-campagnes toch een stukje naar hun hand konden zetten. Van stilzitten was in de tussentijd geen sprake. In februari 2023 gaven ze nog een gestoord feest in De Vooruit, dropten ze een docu op VRTMAX later dat jaar volgde nog een uitverkocht concert in de grote zaal van Ancienne Belgique. Maar lang achteruit kijken is niet aan de Dummies besteed. Als één van België's meest meeslepende livebands zijn ze klaar om in 2024 twéé uitverkochte Roma's in Antwerpen, een reeks Nederlandse clubs en uw festivalzomer ́te laten kennismaken met hun fonkelnieuwe album. Het signaal valt niet te negeren: tijd om te knallen!

Compact Disk Dummies(BE)

Sinds succesvolle albums als 'Silver Souls' en 'Neon Fever Dream' en de classic EP 'Mess With Us' (single 'The Reeling') razen de gebroeders Coorevits als een wervelwind door het Belgische muziekland.

Lees meer

Videos

Compact Disk Dummies
Koop tickets
Deuren
19:30

Tickets gaan in verkoop op 24/05