Mauro Pawlowski Solo

A true legend!

Evil Superstars, Mauro & The Grooms, dEUS, Gruppo di Pawlowski, Mitsoobishy Jacson, Hitsville Drunks, The Love Substitutes, Club Moral, Othin Spake, Maurits Pauwels,... Het muzikale cv van Mauro leest als een ratjetoe van veelzijdige muziek. Er zijn hits. Er zijn obscure momenten. Maar er is altijd dat sprankeltje dat we aan niemand anders kunnen toewijzen dan aan Mauro.

Een van zijn laatste wapenfeiten is de LP Eternal Sunday Drive uit 2021, zijn terugkeer naar melodieuze pop. Het lijkt intussen al eeuwen geleden dat hij nog eens met nieuw werk kwam. Maar niet getreurd: hij heeft beloofd om op 8 december in Ha Concerts een preview te spelen van de nieuwe plaat die in 2025 uitkomt.

Mauro spreekt hierover zoals altijd in raadsels: "Dit keer bevind ik me ergens tussen Italo en avant-isch. Post-post electro, Nederlands en kosmisch. Werktitel: ‘Le Pop Povera’."

Verwacht dus vooral geen akoestische set van Mauro Pawlowski solo.

 • Voor fans van Mauro en Mauro en Mauro

Mauro Pawlowski(BE)

Mauro Pawlowski kennen we allemaal van Evil Superstars, Mauro & The Grooms, Maurits Pauwels of van één van zijn andere (ruwe schatting: een 50-tal) projecten.

Lees meer
  Mauro Pawlowski Solo
  zo 08.12.24
  Koop tickets
  Deuren
  19:15
  Voorverkoop
  € 18
  Avondkassa
  € 22