Bombino

Bombino, de Grammy-genomineerde Nigeriaanse Toeareg Guitar Hero, werd door de New York Times bekroond tot de “Sultan of Shred” voor zijn beheersing van Toeareg rock en blues. Met een nieuw album in het verschiet, met nieuwe single 'Tazidert', blijft hij zijn krachtige muziek en positieve boodschappen met de wereld delen.

Bombino werkte al samen met gerenommeerde producers als Dan Auerbach van The Black Keys op het album Nomad en David Longstreth van Dirty Projectors op het album Azel. Bovendien heeft hij veel lof geoogst voor zijn eigen werk, waaronder zijn album Deran (Partisan Records) uit 2018.

"Bombino's liveshow is sensationeel en doet me aan artiesten als John Lee Hooker, Jimi Hendrix, Jimmy Page en Jimmy Reed. Met teksten die de vele problemen en strijd van zijn volk weerspiegelen, heeft hij het potentieel om een grote kracht te zijn in de toekomst." - Baaba Maal


Powered by Lotto.

Bombino(NE)

Bombino, de Grammy-genomineerde Nigeriaanse Toeareg Guitar Hero, werd door de New York Times bekroond tot “Sultan of Shred” voor zijn beheersing van Toeareg rock en blues.

Lees meer

Videos

Bombino
Koop tickets
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 29
Avondkassa
€ 31

Line-up