Moor Mother

The Great Bailout is het negende studioalbum van Moor Mother aka Camae Ayewa, en het derde bij ANTI Records. De muziek van Ayewa, die door Pitchfork “de dichter van de apocalyps” wordt genoemd, bevat een veelheid aan instrumenten, stemmen en kakofonie die thema's als afrofuturisme en collectief geheugen aansnijden met de voorlopers van jazz, hiphop en beatpoëzie in gedachten.

De ervaring van dit verbluffende werk is grenzeloos als de logica van gevangenschap ontsnapt aan de opkomst van de operastem terwijl deze zweeft ('All The Money'), de klarinet danst en verleidt ('South Sea'), terwijl de blues zingt vanuit viscerale zelfbehoud ('My Souls Been Anchored'). Gelijktijdig in de voortdurende greep van de greep en erfenis van 'compensatie' en op de vlucht, creatieve vlucht ervoor, biedt The Great Bailout een luisterervaring die voedt.


Powered by Lotto.

Moor Mother(US)

De muziek van Moor Mother, ofwel 'de dichter van de apocalyps', bevat een kakofonie die thema's als afrofuturisme en collectief geheugen aansnijden met de voorlopers van jazz, hiphop en beatpoëzie.

Lees meer

Videos

Moor Mother
Koop tickets
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 26
Avondkassa
€ 28