30 years TOUTPARTOUT: CHVE

CHVE, het solo-project van Colin H. van Eeckhout, speelt met zijn draailier fragmenten uit zijn eigen leven. Hij creëert verhalen die de luisteraar diep in zichzelf laat duiken, op zoek naar een primaire kracht die in ieder van ons huist. 

Op zijn nieuwe EP Kalvarie (uit op Relapse Records) liet CHVE zich inspireren door het uitzonderlijke verhaal van de Franse kunstenaar Jean-Marie Massou (1950 - 2020). In de 1973 weigerde Massou's moeder haar psychotische zoon nog langer te laten behandelen in de psychiatrie, en bood hem de vrijheid om in een bos met kastanjebomen te gaan wonen. Daar ceëerde Massou moederziel alleen een verbijsterend levenswerk. Hij nam er honderden cassettes op, graveerde duizenden stenen, groef kilometers ondergrondse galerijen en putten, bouwde een piramide, allemaal onderdeel van zijn universele missie. Hij overleed er in 2020, op 70-jarige leeftijd.

Chve(BE)

CHVE vertelt zijn eigen verhaal dat de luisteraar diep in zichzelf laat duiken, op zoek naar een primaire kracht die in ieder van ons huist.

Lees meer
30 years TOUTPARTOUT: CHVE
Koop tickets
Deuren
19:00
Voorverkoop
€ 26
Avondkassa
€ 28

Tickets in verkoop vanaf 07 juni 2024 om 10u.

Line-up