Geike, cd-voorstelling, Bristol Blonde

Geike Arnaert, al een tijdje zonder Hooverphonic komt haar debuutplaat voorstellen die sinds 17 oktober in de rekken ligt. Voor wie niet kan wachten tot het zover is en/of nieuwsgierig is naar hoe die klinkt: op de website van Knack Focus kan je het volledige album beluisteren.In interviews met Humo en De Standaard laat Geike alvast weten heel tevreden te zijn met haar solodebuut, dat voelt als een bevrijding en waarin ze kan laten zien wie ze echt is. Indiestyle bevestigt na een grondige luisterbeurt dat Geike een stem heeft om u tegen te zeggen en dat "‘For the Beauty of Confusion’ een plaat geworden is van een grootse artieste".Geike was op 30 oktober te gast in De Zevende Dag: bekijk 'Rope Dancer' live!

Bristol Blonde

Democrazy en School of Arts, KASK - Koninklijk Conservatorium slaan de handen in elkaar en gaan op zoek naar talent uit eigen rangen. Beide partners kiezen voor meer en betere speelplekken voor de...

Lees meer

Geike Arnaert(BE)

Na een uitgebreide tour en een lange zoektocht naar “gelijkgestemde zielen” om de volgende plaat te maken, komt alles bij mekaar en zijn er een pak nieuwe topsongs klaar voor opname.

Lees meer