The Van Jets, Bed Rugs + Afterparty

Een fantastisch nieuw album, een Marquee op Pukkelpop die naast veel te heet vooral ook veel te klein bleek en een hopeloos uitverkochte AB,... Dat schreeuwt om een vervolg. Op 21 maart spelen The Van Jets een thuismatch en zorgen dus gegarandeerd voor een dik vet feest. Bij de nieuwe single ‘Broken Bones’ (hotshot op Studio Brussel!) hoort een buitenaardse videoclip die je hieronder al kan bekijken. Regisseur van dienst is creatieve duizendpoot Jonas Govaert (gitarist bij Super8) die ook al clips maakte voor The Hicky Underworld. Bed Rugs, begin 2012 nog de poulain van Tim Vanhamel, staat in het voorprogramma. Hun nieuwe plaat Rapids werd bijzonder goed ontvangen door onder andere Focus Knack (4 sterren) en De Standaard (3 sterren). Eerste single 'Blinds' bezorgde hen alvast een plaats in De Afrekening. De band etaleerde hun poptalent ook live op Studio Brussel tijdens een eerbetoon aan Dead Man Ray.Na het concert is er een afterparty die om 23u00 start en eindigt om 5u00. De afterparty gaat door in Le Bateau, achter Vooruit. Gratis voor wie een concertticket heeft, 5€ aan de kassa (geen vvk). Snel zijn is de boodschap want vol = vol!Volg dit concert ook op facebook.DJ's van dienst op de afterparty:23u-01u: Dijf 01u-02u30: FFA02u30-...: House of Jealous LoversVan Jets DJ's

Bed Rugs(BE)

Met Bed Rugs hebben we al enkele jaren onze eigen nationale psychpop-trots rondlopen, alsof The Beatles, Tame Impala, Flaming Lips én Neutral Milk Hotel plots een liefdesbaby ter wereld wierpen.

Lees meer

The Van Jets(BE)

Sinds The Van Jets in 2004 Humo's Rock Rally wonnen en vanuit Oostende het land overspoelden, zijn ze een vaste waarde geworden in het Belgische muzieklandschap. Al vijf albums lang catchy garagepop!

Lees meer
The Van Jets, Bed Rugs + Afterparty