And Then Came Fall(BE)

And Then Came Fall is een new soul duo uit Leuven. Annelies Tanghe (Iza, ZeeSter) en Sam Pieter Janssens (aka Klankman) leerden elkaar 10 jaar geleden kennen toen ze bij Allan Muller (Metal Molly) speelden. Ze namen in de zomer van 2016 de eerste demo's op in hun homestudio: songs over de liefde en het leven. Stilaan ontstond een muzikaal verhaal, wars van trends en hypes. Een melancholische herfsttrip, een tijdloos album.

Wat zouden we doen zonder liefde? En wat als de liefde tussen onze vingers wegglipt, hoezeer we ze ook proberen vast te houden? Wat doen we wanneer we de hoop stilaan voelen verdwijnen, zoals een spook het huis verlaat. Het huis met zijn vele herinneringen, jaren van samenleven, de thuis van je kinderen, een droom die de realiteit niet meer kan verdragen. Wat doen we dan? Zouden we beter kiezen voor een andere weg? Of net niet? 

Daarover gaat de nieuwe single van And Then Came Fall, ‘Should we’. Een prachtig nummer over moeilijke keuzes maken in de liefde en je hart volgen. Dit voorjaar lost de band enkele nieuwe nummers van het nieuwe, tweede album dat in het najaar zal verschijnen.

Videos