BLOW 3.0(BE)

BLOW 3.0  is de reïncarnatie van het vroegere BLOW trio uit Gent. Het steevast gemaskerde drietal liet in 2011 voor het eerst van zich horen tijdens de Gentse Feesten. Wat je te horen kreeg is een dance-act met echte instrumenten. Zowel akoestisch als met versterking en effecten. Ze speelden dance, drum 'n' bass en dubstep met enkel 2 tenorsaxen en een drumkit: "that's all we need to get the party started!".

Ze brachten hun eerste debuutalbum uit in februari 2016 met 7 eigen songs na een succesvolle crowdfundingcampagne. Daar hoorde ook bijhorende videoclip voor de single "Joker" bij. De groep evolueerde naar een echte festivalband en speelde in een uitverkocht Trefpunt, de Arenberg, OLT Rivierenhof, 4AD, Trix, op LeffingeLeuren, voor Route du Soleil en zes optredens in Brazilië.

Intussen heeft Blow 3.0 een hele tijd gewerkt aan een nieuwe langspeelplaat genaamd EQUALITY. Single 'Stella' kreeg een fraaie timelapse-clip mee, waarin de band het nieuwe artwork onthult. Lees bij Dansende Beren en Focus Knack meer over die single. Het volledige album komt uit op 22 maart! 

Videos