Budino(IT)

Vale Budino, geboren in Italië, behoort sinds haar achttiende tot de inner circle van de Berlijnse club scene. Ze werd al snel resident in de iconische club Griessmühle en tot op vandaag is ze een vaste waarde van het queer-hedonistische instituut Cocktail d'Amore

Een Budino-set klinkt als een kleurrijke, psychedelische trip doorspekt met tribale percussie en kosmische synths. Met veel finesse maakt ze unieke versies van obscure dansvloer-pareltjes, die je enkel tijdens haar sets te horen krijgt. Heel af en toe verschijnt er ook eentje, zoals op het vinyl-only label JustWhatTheWorldNeeds uit New York (waar ook Mark Grusane edits op uitbrengt).  

Budino compileerde in 2022 het bejubelde album 'The Sound of Love International' voor het gerenommeerde gelijknamige festival. Het is de ideale soundtrack voor een eindeloze, idyllische dag (én nacht) op de stranden aan de Adriatische kust. Haar eigenzinnige selectie - van balearic, italo disco, electro en trance - geeft blijk van haar ontzettend brede smaak, die dansvloeren wereldwijd weet te verbazen.