Compact Disk Dummies(BE)

Compact Disk Dummies was er vanaf het begin op uit om hun publiek op de dansvloer te krijgen, en dat is nog steeds hun onwrikbare mantra met hun nieuwe album The Signal.

De vooruitgeschoven singles 'There's No Sex Without You' en 'fomo' deden al het beste vermoeden en pakte de aandacht van zowel radio als publiek, die de band massaal toejuichten op de festivalweides van Werchter en Pukkelpop in de zomer van 2023.

The Signal is het derde volledige album na Silver Souls (2016) en Neon Fever Dream (2020), uitgebracht in een periode die werd ingekort door de pandemie, maar de broers slaagden er toch in om hun stempel te drukken op het muzieklandschap. Stilzitten was geen optie. In februari 2023 gaven ze een spannend feest in de Vooruit, brachten ze een documentaire uit op VRTMAX en later dat jaar gaven ze een uitverkocht concert in de Ancienne Belgique.

Maar terugkijken doen de Dummies niet graag lang. Als een van de meest intrigerende Belgische livebands, staan ze klaar om in 2024 twee uitverkochte shows te geven in De Roma in Antwerpen, een reeks optredens in Nederlandse clubs en om je festivalzomer te verrijken met hun gloednieuwe album.

Het signaal kan niet genegeerd worden: tijd om te knallen!