Eefje De Visser(NL)

In 2011 laat Eefje de Visser voor het eerst van zich horen met het album De Koek. In de pers wordt het album lovend ontvangen: 'Een zeldzame combinatie van veelzijdigheid, oprechtheid en creativiteit'. Samen met haar band speelt ze op festivals als Lowlands en doet ze 3 uitverkochte club tournees.

In augustus 2013 brengt Eefje haar tweede album Het Is uit, dat meer als één geheel kan worden beleefd. Dit album bezorgt haar een schare nieuwe fans die zich vol bewondering uitlaten over de poëtische kant van haar teksten. Ook op de club, theater en festival podia wordt Eefje een graag geziene gast. Samen met haar band weet ze de verstildheid van Het Is open te breken en nog dynamischer te maken.

Deze ontwikkeling resulteert in het derde album 'Nachtlicht' dat zowel in Nederland als België unaniem lovend wordt ontvangen.

"Nachtlicht is een wonderschoon, modern popalbum." - Gijsbert Kamer in de Volkskrant

"Eefje de Visser is de Nederpopkoningin van dit moment." - 3voor12

“In ons eindejaarslijstje voor 2016 hebben we bij ‘Beste Nederlandstalige plaat’ nu al Nachtlicht ingevuld." - HUMO

“Eefje doet een Kid A-tje en maakt daarmee haar mooiste en meest complete plaat tot nu toe.” - Muzine

“Op het schitterende Nachtlicht laat ze horen niet bang te zijn een nieuwe weg in te slaan zonder daarbij haar eigenheid te verliezen.” - Oor

Na een uitverkochte club tour en vele grote festivals, sluit Eefje 2016 af met een uitverkocht optreden in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Tijdens deze show komen alle disciplines waar Eefje van houdt samen in een overweldigende show. Muziek, mode, beeld, geluid en licht vormen een onlosmakelijk geheel.

Vanuit deze ontwikkeling heeft Eefje besloten om deze tour alleen op het podium te staan en haar zoektocht en ontwikkeling weer een stap verder te brengen.

Videos