Jacuzzi Boys(US)

Ongegeneerde lo-fi esthetiek, een voorliefde voor psychedelica, en gevoeligheid voor old-school pop: het trio Jacuzzi Boys klinkt als de directe afstammeling van de 60's garagerock. Hoewel de band 50 jaar geleden de perfecte tegenhanger van de British Invasion konden geweest zijn, is Jacuzzi Boys een product van de 21ste eeuw.

De fundamenten van de groep werden in 2007 gelegd door Gabriel Alcala (gitaar) en Diego Monasteri (drums). De bassist Danny Gonzales werd snel erna aan boord gebracht om de specifieke sound van de Jacuzzi Boys af te ronden. Het nieuwe trio trok al snel de aandacht van het indie label Florida's Dying (op dat moment ook de thuishaven van gelijkgestemde acts zoals Dead Luke). 

In 2009 brachten de heren hun eerste full album No Seaons uit, dat positief onthaald werd door verschillende media (hun split 7" met Woven Hands werd in 2009 opgemerkt door Pitchfork).De media-aandacht gaf een gezonde boost aan de carriere van de band, en ze bevonden zich al snel op het gerenommeerde label 'Hardly Art' waar ze hun tweede album 'Glazin' in augustus 2011 op uitbrachten. Glazin' is een welbesproken plaat op het internet. Zo hebben 6 vrouwelijke fans, de zogenaamde Jacuzzigals een [NSFW] clip gemaakt voor de single 'Glazin' die een internethit werd, en Consequence of Sound spreekt van een onweerstaanbare plaat:On their Hardly Art debut, Glazin’, we find the Boys back in action with a new sprinkle of glam that makes their tunes even more irresistible.