Lip Service(BE)

Lip Service is ontstaan uit het ter ziele gegane Momma Said So. In 2016 wonnen ze De Beloften en in 2018 stonden ze in de halve finale van de Humo’s Rock Rally. De frisse band doet eigenzinnige en energieke dingen met pop. Hun muziek bundelt een waslijst invloeden in eigenwijze popsongs vol hoekige grooves en melodieën die blijven plakken.

Frontman Kasper is ook actief als gitarist bij Ertebrekers en is iedere dinsdag en donderdag te zien in De Ideale Wereld in de huisband naast Flip Kowlier. Toetsenist en percussionist Mathijs Steels maakt ook deel uit van het succesvolle SHHT. 

In 2019 werd hun debuut-EP “People’s People” gereleaset in een uitverkochte Club Telex. Hun tweede EP ‘Plot Twist’ mochten ze eind februari 2020 voorstellen in een volle Charlatan. Deze laatste EP werd werd opgenomen in Studio Jezus van Pascal Deweze en gemixt door Greg Saunier van Deerhoof (US). De EP’s en singles konden op bijval rekenen van onder meer Studio Brussel, Radio 1, Humo, daMusic, Dansende Beren, ...

Met Kasper Cornelus (gitaar, stem), Hannah Cornelus (bas, stem), Roel Delplancke (drums), Mathijs Steels (toetsen, percussie)

Videos