Luka Bloom(IE)

Luka Bloom is een Ierse singer-songwriter die elk publiek in zijn achterzak steekt met zijn akoestische gitaar een geweldige stem. In 1990 bracht hij het album Riverside uit, hét album waar alles mee begon. Het spreekt voor zich dat hij de dertigste verjaardag van dit album niet onopgemerkt kan laten voorbij gaan. Hij nodigt zijn publiek dan ook graag uit om dit moment samen met hem te vieren. Verwacht een avond vol fijne anekdotes, extra aandacht voor de nummers op Riverside en het beste uit zijn volledige oeuvre.

Het leven en werk van Luka Bloom zijn gekenmerkt door woorden, gedragen door de melodieën die zijn hart hem ingeeft. Zijn kracht en charme herbergen zich nog steeds in de manier waarop hij zijn publiek kan verbinden met alle blootgelegde emoties in zijn muziek.

Sometimes I fly kwam afgelopen jaar uit en ontving 4 op 5 sterren van Cutting Edge. "Bloom zingt niet alleen uitstekend, ook zijn gitaarspel op het livealbum is opmerkelijk", het is "een mooie introductie tot zijn omvangrijk oeuvre", klinkt het.

Videos