Lydmor(DK)

"There is a fearless madness in her that might have waited for too long to nally break out.” (NBHAP)

Lydmor is het alias van Jenny Rossander, een elektronicaproducer, componiste, zangeres, schrijver, en in het algemeen een onrustzaaier. Na het eerst té bont te maken in Denemarken, zal voor de eerste keer haar nieuwe plaat internationaal uitgebracht worden. 

In het verleden werkte ze al samen met Takeshi Kobayashi, Arsenal, en Anoraak, en componeerde al een soundtrack voor een geanimeerde fantasy-reeks. Alsof haar muzikale aura nog niet genoeg geprikkeld was, trok ze in 2016 naar Shanghai voor enkele maanden. De chinese metropool inspireerde haar om een elektronisch pop-project te schrijven, dat zal gereleaset worden als haar nieuw solo-album, genaamd "I Told You I'd Tell Them Our Story".

Na haar twee eerste albums –A Pile of Empty Tapes (2012) enY (2015)–, die enkel in Denemarken waren uitgebracht, verkent haar derde album voor het eerst internationale wateren via het Duitse label HFN Music. De single "Helium High", net zoals twee albums met haar duo project Lydmor & Bon Homme, kwamen eerder al via het Hamburgse label uit. 

Videos