Pieter Dudal & Natasha Pirard

Pieter Dudal en Natasha Pirard maakten in februari 2024 voor het eerst muziek samen tijdens een residentie in Kunstencentrum VIERNULVIER. Palmarium is hun eerste show voor publiek. 

Pieter Dudal is een geluidskunstenaar uit Gent die werkt onder zijn eigen naam Dudal. Hij is ook de man achter de labels blickwinkel en Dauw (zie ook de labelnight in Palmarium met Midori Hirano en Adriaan de Roover op 6 juni). In 2021 bracht hij in eigen beheer zijn debuutalbum Can you say it again uit, lo-fi melodieën omgeven door langzaam opbouwende klanktexturen, resulterend in fragiele elektro-akoestische composities. Nieuw werk zal in de loop van 2024 worden uitgebracht.

RUISKAMER-fans kennen Natasha Pirard van haar artist talks die de avond in MIRY Concertzaal kundig inzetten. Haar eigen muziek is moeilijk te omschrijven, maar wordt gemaakt met een mix van analoge synthese en tapeloops, gecombineerd met akoestische instrumenten. Moeilijk in een hokje te plaatsen, just how we like it! Neem het van ons aan: Natasha's elektroakoestische muziek zal je diep weten te raken.