R.O X KONOBA(BE)

Konoba is het soloproject van Raphael Esterhazy uit Waver, die 5 jaar muziekproductie studeerde in Engeland. In 2017 bracht hij debuutalbum Smoke & Mirrors uit, met elektronische en melancholische popsongs voor fans van Oscar & The Wolf. 

De 24-jarige producer R.O (Olivier Rugi) gooit hoge ogen met zijn mix van future hiphop, soul en bass. Hij opende al voor Lost Frequencies, Madeon, Pretty Lights en tourde twee keer in Australië.

Enkele jaren na het ontstaan van hun soloprojecten, besloten R.O en KONOBA om hun muzikale krachten te bundelen en samen een avontuur aan te gaan. Hun eerste gemeenschappelijke nummer werd ‘On Our Knees’, dat maar liefst 40 miljoen keer online gestreamd werd. Maar hun samenwerking ging verder, eerst met EP Elle (2018), en nu met het ambitieuze ‘PROJECT 10’. Tien maanden reisden ze door tien verschillende landen, om tien nieuwe tracks te creëren. 

In die maanden ontdekten ze de mooiste locaties, gingen ze live optreden met lokale artiesten, maar componeerden en produceerden ze vooral nieuwe muziek, in relatie tot het land van verblijf. Intussen zijn ze terug; album 10 komt uit op 5 mei.
De eerste vier nummers spreken alvast tot de verbeelding:
FRANCE - 'Colder' 
GERMANY - 'Too Much Too Soon'
ROMANIA - 'Roll The Dice'
ITALY - 'Red Dress'
POLAND - 'I Can Feel It All'