Tom Walker(UK)

Tom Walker is een singer-songwriter afkomstig uit Manchester. Hij brengt combineert traditionele songwriting met hiphop-geïnspireerde beats, elektronische samples. Hij ontpopte zich tot multi-instrumentalist door het zichzelf aanleren van de drum, gitaar, piano en bass. Toch is het vooral zijn veelzijdige stem die opvalt.

Walker bracht zijn debuutsingle 'Sun Goes Down' uit in maart 2016. Deze werd gevolgd door een reeks straffe singles waaronder zijn meest succesvolle tot nu toe, 'Fly Away With Me’. In mei 2017 bracht hij EP Blessings uit via Relentless Records, het label achter toppers zoals Joss Stone en So Solid Crew.

Walker stond al op het podium als support voor artiesten als George Ezra, Gallant en Jake Bugg. In september 2017 begon hij aan zijn Amerikaanse tournee, ter ondersteuning van The Script.

Ook in België wordt het talent van Walker erkend. Zijn nummer ‘Heartland’ werd een paar weken geleden door Pure FM gekroond tot ‘Pure Like’ en zijn nieuwe single ‘Leave A Light On’ werd gepitcht bij Stubru voor themalied van Music For Life.

Goed nieuws: het debuutalbum komt eraan!