Kapitan Korsakov, Mind Rays

Kapitan Korsakov is terug!Na een rustpauze met focus op Raketkanon nam frontman Pieter-Paul Devos (zang/gitaar) zijn collega's Pieter Van Mullem (bas) en Sigfried Burroughs (drums) opnieuw mee naar Chicago's Electrical Audio Studios.Nieuwe plaat heet Physical Violence Is The Least Of My Priorities, en werd opgenomen en gemixt door levende legende Steve Albini. De opvolger van Stuff & Such uit 2012 toont de ware aard van KKK: compromisloze noiserock, catchy melodieën in een bad van distortion en hartzeer. Een verademing in tijden van matige radio-vervuiling!“There are no genres in music. There is only good, sincere music and there is bad music” - Pieter-Paul Devos.Voorprogramma is Mind Rays: een rauwe mix van punk, garagerock, noise en psychedelica uit Gent. In 2015 brachten ze een split 7" uit met Teen Creeps op Oddie Records en een cassette op Gnar Tapes en Burger Records. Hun eerste langspeelplaat wordt verwacht begin 2017. Volg dit concert ook op Facebook.

Mind Rays(BE)

Debuutalbum 'Nerve Endings' werd 'de meeste verschroeiende partyplaat van het jaar' genoemd; 2019 wordt het jaar van album nummer 2. Voor fans van geestverruimende psych en rauwe primitieve punk.

Read more

Kapitan Korsakov(BE)

Pieter-Paul Devos (Raketkanon) en co brachten in 2016 het door Steve Albini geproducete ‘Physical Violence Is The Least Of My Priorities’ uit: een uppercut met stevige noiserock en grungepunk.

Read more
Kapitan Korsakov, Mind Rays
26.11.16