Rock Zerkegent

Crowd of Chairs, Mind Rays, Radar Men From the Moon, Pink Room

Rock Zerkegem is een jaarlijks festival in ... Zerkegem, West-Vlaanderen. De editie van 25 juli werd uitgesteld naar 2021. Intussen heeft de organisatie een waardig alternatief in elkaar gebokst, met hulp van Toutpartout en Democrazy. We nodigen drie bands uit die door de huidige toestand de kans niet kregen om hun nieuwe plaat te spelen.

Luide en dreigende gitaren zijn de grote gemene deler: met Mind Rays en Crowd Of Chairs staan er 2 van Gents stevigste bands op de affiche; Radar Men From The Moon zakt af uit Eindhoven. Zet een paar glazen aan je lippen en dompel je onder in de wondere onderwereld van spannende gitaarbands anno 2020.

Pink Room(BE)

Zit nooit om een decibel verlegen. Luid, vuil, nooit meer dan 3 minuten per nummer, geen gevaar van verveling en genoeg poppy accenten.

Read more

Mind Rays(BE)

Debuutalbum 'Nerve Endings' werd 'de meeste verschroeiende partyplaat van het jaar' genoemd; 2019 wordt het jaar van album nummer 2. Voor fans van geestverruimende psych en rauwe primitieve punk.

Read more

Crowd Of Chairs(BE)

Gents trio, 2/3 Deer en 1/3 Youff, winnaar van muziekconcours De Beloften in 2015. Intussen een aantal releases en vele concerten verder, met podia in binnen- en buitenland.

Read more
Rock ZerkegentCrowd of Chairs, Mind Rays, Radar Men From the Moon, Pink Room
29.08.20
Sold out
Doors
15:00
Presale
€ 17
At the door
€ 20

Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 14.8, 12u.