Kaina

“KAINA Is a Restless R&B Healer Charting a Course to Self-Acceptance. The Chicago artist makes music for complex first-generation Latinas like herself—and anyone who’s ever felt less than enough.”

Kaina woont inderdaad in Chicago maar heeft haar roots in zowel Venezuela als Guatemala. Als artieste verwerkt ze haar diepste emoties op onnavolgbare wijze in pop, soul, r&b en zelfs salsa. Tekenend voor de eclectische muziekscene waar ze uit voortkomt zijn de samenwerkingen met Sleater-Kinney, Helado Negro en Sem Morimoto op haar nieuwe plaat It Was A Home, dat uitkomt op het prestigieuze City Slang label. Eerste single ‘Anybody Can Be In Love’ is haar manier om hoop en authenticiteit te vertolken.  Haar nieuwste single 'Apple' (hieronder te beluisteren) is een vrolijk experimenteel nummer. Een soort dwaas lied over het willen waarderen van de manier waarop we zijn en de manier waarop we bestaan ​​in de puurst mogelijke vorm. 

Geen woord om haar bijzonder oeuvre beter te omschrijven dan het speelse ‘whimsical’. Lang geleden dat schijnbaar doordeweekse muziek nog zo’n indruk op ons heeft gemaakt.

KAINA

KAINA woont inderdaad in Chicago maar heeft haar roots in zowel Venezuela als Guatemala. Als artieste verwerkt ze haar diepste emoties op onnavolgbare wijze in pop, soul, r&b en zelfs salsa.

Read more
Kaina
15.04.22
Doors
20:00
Presale
€ 14
At the door
€ 17

We volgen de door de overheid opgelegde maatregelen rond Corona. Vergeet zeker je Covid Safe Ticket en ID (of een ander identiteitsbewijs) niet. Je Covid Safe Ticket is geldig als je voldoet aan één van de volgende voorwaarden:

  • 14 dagen na de eerste (J&J) of tweede prik (overige vaccins).
  • Na herstel van Covid 19. Dit wil zeggen 11 dagen na een negatieve PCR, tot 180 dagen na besmetting. 
  • Een negatieve PCR-test: Dag van afname + 48 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met zaterdag middernacht).
  • Een negatieve RAT-test (antigeentest):  Dag van afname + 24 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met vrijdag middernacht). De test moet zijn afgenomen en geregistreerd door medisch personeel.
  •  Kinderen < 12 jaar krijgen altijd toegang. 11 jaar geen CST, 12 jaar wel CST.

Een zelftest is onder geen enkele omstandigheid een geldig bewijs.

Meer info over de Covid-maatregelen via https://www.info-coronavirus.be/nl/faq/

Line-up