DEMOKAART

Kom je graag en veel naar concerten van Democrazy, en vind je dat dat een beloning verdient? Wij ook! 

We stellen je graag de DEMOKAART voor. In ruil voor 15 euro krijg je een jaar lang* 3 euro korting per concertticket. Ga je meer dan vijf keer per jaar naar een Democrazy-concert, dan is de DEMOKAART dus iets voor jou. De unieke code is van toepassing op alle Democrazy-concerten, ook wanneer de ticketing via NTGent, Vooruit of Handelsbeurs verloopt.

KOPEN? De DEMOKAART is hier te koop (enkel online). Let op: om synchronisatie met alle zalen mogelijk te maken, kan je de kaart pas 24 uur na aankoop voor het eerst gebruiken.

GEBRUIKEN? Je kan de DEMOKAART gebruiken in voorverkoop (vul je unieke code in tijdens het online aankoopproces), maar ook bij aankoop van je ticket aan de avondkassa (toon je unieke code aan de avondkassa).

OPGELET: de DEMOKAART is een unieke code, aan je persoon gebonden. Je kan de code voor één ticket per concert gebruiken.

VRAGEN? tickets@democrazy.be.

*De geldigheidstermijn van de DEMOKAART wordt van 12 naar 15 maanden opgetrokken wegens de onderbreking van onze werking tijdens de Corona-pandemie. Alle DEMOKAART-houders worden via mail op de hoogte gesteld.

UiTPAS

Met een UiTPAS met kansentarief krijgt je 80% korting op de voorverkoopprijs. Je kan jouw ticket aan Uitpastarief zelf bestellen. Klik op 'gebruik promotiecode' bij en vul 'uitpas' in. Selecteer je ticket en voer jouw persoonlijk UiTPAS-nummer in. Zo'n nummer begint met 09000. Opgelet: tickets aan Uitpastarief staan op naam en mogen bijgevolg niet worden doorgegeven aan iemand anders. Heb je een vraag, dan kan je een mailtje sturen naar tickets@democrazy.be of bellen naar 09 223 22 27.

Voor Democrazy-concerten die doorgaan in Handelsbeurs, kan je terecht bij Tickets Gent:

  • Aan de balie (Sint-Baafsplein 17), op vertoon van je UiTPAS
  • Telefonisch (09 / 225 01 01) tijdens de openingsuren, houd je UiTPAS bij de hand
  • Het ticketbureau is open van maandag tot vrijdag van 10.00 tot 18.00 / op zaterdag van 14.00 tot 18.00 / gesloten op zondag.
  • Via mail,  info@ticketsgent.be

Algemene info over het kopen / gebruik van een UiTPAS vind je hier

Studentenkortingen

Studenten van LUCA School of ArtsKU Leuven Faculteit Architectuur campus Sint-Lucas Gent en Technologiecampus Odisee/KULeuven krijgen € 5 korting voor de meeste van onze concerten. Ze kopen hun tickets op de campus.

Studenten kunnen via Cultour voor een selectie concerten tickets kopen aan € 3.

Studenten van Artevelde Hogeschool kunnen bij hun Stuvo's jaarlijks 6 keer een Democrazyticket naar keuze kopen aan € 5.