Boomtown zoekt vrijwilligers

Zonder vrijwilligers geen Boomtown, dat kunnen we niet genoeg zeggen. Het festival gaat dit jaar opnieuw door tijdens de Gentse Feesten, van 14 tot 20 juli, met in totaal 3 podia op de Kouter en in Ha Concerts (Handelsbeurs). Om dit alles te realiseren zijn we op zoek naar heel wat helpende handen: van tappers en handige harry's tot sfeerbeheerders en bewakers!

  • Team sfeerbeheer zorgt o.a. voor een vlotte flow van publiek en is het aanspreekpunt voor publiek. Ticketcontrole, bewaking uitgang, verwelkomen, helpen,...
  • Het barteam voorziet de mensen van een fris getapte pint. We zoeken zowel handige tappers als vriendelijke barbedienden.
  • Daarnaast moet het festivalterrein ook opgebouwd en afgebroken worden, zowel door stoere stellingklimmers (m/v/x) als ook multitalenten met smaak voor decoratie en inrichting. Dit is dus echt geen zware arbeid!
  • We zoeken ook mensen die samen met onze security de nachtbewaking op zich willen nemen. 

Naast de fantastische vriendschappelijke sfeer voorzien we ook heerlijke catering, drankbonnen en een vrijwilligersvergoeding.  Dus aarzel niet, en meld je aan! Meer info vind je hier. 

Is dit allemaal nieuw voor je en vraag je je af hoe alles er te werk gaat? Wees dan van harte welkom op ons infomoment voor vrijwilligers op maandag 15 mei om 19u30 in Ha Concerts (Handelsbeurs) op De Kouter (ingang via brasserie). Sven en Ines ontvangen je met een brede glimlach om je helemaal warm te maken voor uw favoriete zomerevent.