Open oproep: Jeugd van de Nacht zoekt jonge initiatiefnemers

Jong en wild van de nacht? Zin om aan de slag te gaan rond nachtcultuur? Goesting om een event op poten te zetten? Jeugd van de Nacht zoekt jonge collectieven, organisaties of individuen om een volledige nacht eigenzinnig in te vullen!

Wat en wanneer?

We organiseren twee verschillende events, op donderdag 5 oktober en donderdag 23 november 2023. Beide events steunen op zoveel mogelijk kruisbestuiving: muziek, dans, fotografie, architectuur, theater, technologie, beeldende kunst, debat, ecologie, politiek of filosofie. Alle mogelijke disciplines en onderwerpen die gelinkt kunnen worden aan nachtcultuur zijn welkom.

Wat bieden wij?

Je krijgt één van de volgende locaties ter beschikking: het Wintercircus of de balzaal van De Vooruit. In aanloop naar het event werk je nauw samen met Minus One, Viernulvier en Democrazy in het uitwerken van een inhoudelijk en muzikaal programma. Bovendien wordt een aangepast budget voorzien om alles te realiseren.

 Wat verwachten wij?

Je bent bereid om samen te werken met een andere deelnemer om de nacht in te vullen. Je bent in aanloop naar het event beschikbaar voor meetings en productionele taken. Je bent tussen 18 en 30 jaar.

Deadline?

Inschrijven kan tot en met 1 juli 2023 via dit inschrijvingsformulier. De geselecteerde kandidaten worden in de loop van juli op de hoogte gebracht.