The Well-Being Klub @ Boomtown

Rust en de Gentse Feesten: twee woorden die je niet snel tegenkomt in dezelfde zin, maar daar brengt The Well-Being Klub tijdens de komende Gentse Feesten verandering in!

The Well-Being Klub werd opgericht door Lauren van Journey of Yoga, Thomas en Brecht van Roundabout Agency, en Cedric van Sonhouse om muziekliefhebbers een oase van rust te bieden tijdens de drukste weken in Gent. Ze doen dit door Ha Concerts en de Kouter tijdens Boomtown in te palmen voor yogasessies en kalmerende muziek van zaterdag 20 tot en met woensdag 24 juli.

Plug & Flow

Lauren Cloetens coacht 3 yogasessies van Plug & Flow. Tussen de verschillende houdingen en stretches door verzorgen Gentse dj-iconen Thang & WLC de gepaste soundtrack om je verkrampte dansbenen volledig te laten ontspannen.

Tiny Yoga

Ook de allerkleinsten verdienen wat rust! Ontdek samen met je (klein)kind op een speelse manier de wondere wereld van yoga en versterk jullie band onder de rustgevende klanken van dj’s Thang & WLC.

De tiny yoga-sessie is gratis, maar reserveer zeker je plaatsje via deze link!

The Well-Being Klub at Ha Concerts

Eén ticket voor 6 uur puur muziekgenot? Dat kan op zaterdag 20 juli waar je ‘circular breath-work’ kan beoefenen onder begeleiding van live- en dj-sets van 18:00 tot 00:00. Op de line-up staan José Noventa, Omar Dahl (live), WLC & Lathouwers (dj) en H.A.R.A.L.D (live).

Mis dit unieke moment zeker niet en haal je tickets via deze link!