TICKETS KOPEN

Voor Democrazy-concerten kan je vooraf op verschillende plaatsen tickets kopen, online en offline.

 • Democrazy (online)
  Als je geen mail met tickets ontvangt na het betalen van je order, check zeker je spamfolder.
  Bij vragen over tickets, mail naar tickets@democrazy.be of bel ons op 09 223 22 27 (10u-18u op werkdagen).
 • Music Mania (offline in de winkel: Sint-Pietersnieuwstraat 19, Gent)
 • Kunstencentrum Vooruit (online of offline in het bespreekbureau; enkel voor Democrazy-concerten die in Vooruit doorgaan)
  Bij vragen over tickets, mail naar info@vooruit.be of bel 09 267 28 28 (12:00-18:00 van dinsdag tot vrijdag)
 • Ticketswap (online): Is een concert uitverkocht en wil je tickets kopen of verkopen via de tweedehandsmarkt? Dan raden we Ticketswap aan. Opgelet: via welk kanaal dan ook, tickets doorverkopen aan woekerprijzen is niét toegestaan. Kom je wanpraktijken tegen, mag je dit altijd melden via contact@democrazy.be.

Denk aan papierverspilling en breng je ticket bij voorkeur mee op je smartphone (zet je scherm even op hoogste lichtsterkte als er gescand moet worden) of druk het af.

Als het concert niet is uitverkocht, worden ook aan de avondkassa tickets verkocht aan een iets duurdere prijs. Als een concert uitverkocht is, wordt dat op website en Facebook duidelijk vermeld. 

Kinderen van 12 jaar of jonger mogen gratis binnen op staande concerten. Op concerten met genummerde zitplaatsen hebben minderjaren wel een ticket nodig. Genummerde zalen waar we concerten organiseren, zijn NTGent, Theaterzaal Vooruit en Minard).

 Wie jonger is dan 16 jaar, moet vergezeld worden door een volwassene.

DEMOKAART

R.I.P. DemoCrisisPas, welkom DEMOKAART! Kom je graag en veel naar concerten van Democrazy, en vind je dat dat een beloning verdient? Wij ook! 

We stellen je dan ook graag de DEMOKAART voor. In ruil voor 15 euro krijg je een jaar lang 3 euro korting per concertticket. Ga je meer dan vijf keer per jaar naar een Democrazy-concert, dan is de DEMOKAART dus iets voor jou. De unieke code is van toepassing op alle Democrazy-concerten, ook wanneer de ticketing via NTGent, Vooruit of Handelsbeurs verloopt.

KOPEN? De DEMOKAART is hier te koop (enkel online). Let op: om synchronisatie met alle zalen mogelijk te maken, kan je de kaart pas 24 uur na aankoop voor het eerst gebruiken.

GEBRUIKEN? Je kan de DEMOKAART gebruiken in voorverkoop (vul je unieke code in tijdens het online aankoopproces), maar ook bij aankoop van je ticket aan de avondkassa (toon je unieke code aan de avondkassa).

OPGELET: de DEMOKAART is een unieke code, aan je persoon gebonden. Je kan de code voor één ticket per concert gebruiken.

VRAGEN? tickets@democrazy.be.

CADEAUBON

Alle Democrazy-concerten kunnen in voorverkoop online betaald worden met deze bon. Koop een bon met een waarde naar keuze, en laat de gelukkige zelf kiezen welke concerten hij/zij wil zien. De unieke code wordt ingevoerd tijdens het betaalproces, en kan gebruikt worden in meerdere keren.

BIG NEXT-BON

Aan de kassa van alle Big Next-concerten krijgen ticketkopers een Big Next-bon. Wie drie stempels verzamelt, mag gratis binnen op het vierde Big Next-concert naar keuze. Graag mailen naar contact@democrazy.be voor de reservatie van je gratis concert.

GUIDOBON

Guido verspreidt jaarlijks haar Guido Stadsgids voor Studenten in Gent. De Democrazy-bon vind je dit schooljaar op pagina 297. Hiermee krijg je €5 korting aan de avondkassa. 

 • Kocht je een ticket in voorverkoop, dan toon je deze bon aan de avondkassa en krijg je €5 cash terugbetaald. 
 • Koop je een ticket aan de avondkassa, dan betaal je op vertoon van deze bon €5 minder dan de avondkassaprijs.

Deze bon is nooit geldig op concerten in Minard. Check het concert in kwestie op deze website voor uitzonderingen.