TICKETS KOPEN

Voor Democrazy-concerten kan je vooraf op verschillende plaatsen tickets kopen, online en offline.

 • Democrazy (online)
  Als je geen mail met tickets ontvangt na het betalen van je order, check zeker je spamfolder.
  Bij vragen over tickets, mail naar tickets@democrazy.be of bel ons op 09 223 22 27 (10u-18u op werkdagen).
 • Music Mania (offline in de winkel: Sint-Pietersnieuwstraat 19, Gent)
 • Kunstencentrum Vooruit (online of offline in het bespreekbureau; enkel voor Democrazy-concerten die in Vooruit doorgaan)
  Bij vragen over tickets, mail naar info@vooruit.be of bel 09 267 28 28 (12:00-18:00 van dinsdag tot vrijdag)
 • Ticketswap (online): Is een concert uitverkocht en wil je tickets kopen of verkopen via de tweedehandsmarkt? Dan raden we Ticketswap aan. Opgelet: via welk kanaal dan ook, tickets doorverkopen aan woekerprijzen is niét toegestaan. Kom je wanpraktijken tegen, mag je dit altijd melden via contact@democrazy.be.

Denk aan papierverspilling en breng je ticket bij voorkeur mee op je smartphone (zet je scherm even op hoogste lichtsterkte als er gescand moet worden) of druk het af.

Als het concert niet is uitverkocht, worden ook aan de avondkassa tickets verkocht aan een iets duurdere prijs. Als een concert uitverkocht is, wordt dat op website en Facebook duidelijk vermeld. 

CADEAUBON

Alle Democrazy-concerten kunnen in voorverkoop online betaald worden met deze bon. Koop een bon met een waarde naar keuze, en laat de gelukkige zelf kiezen welke concerten hij/zij wil zien. De unieke code kan ingevoerd worden tijdens het betaalproces.

DEMOCRISISPAS

Op het einde van elk kalenderjaar wordt de DemoCrisisPas gelanceerd, een tienbeurtenkaart die een jaar geldig is. Deze DemoCrisisPas verkoopt steeds in sneltempo uit. Voor 2019 zijn alle Passen de deur uit; hier vind je de handleiding.

Koop je de DemoCrisisPas als cadeau voor iemand anders? Vul dan zeker je eigen mailadres in bij de aankoopgegevens. Van zodra een order betaald is, wordt namelijk een automatische bevestigingsmail verstuurd naar het opgegeven mailadres.

Na je aankoop en automatische bevestigingsmail van Ticketmatic zal een mail van ons volgen, met twee vragen: welke naam we op de Pas mogen noteren, en naar welk postadres we de kartonnen Pas opsturen.

BIG NEXT-BON

Aan de kassa van alle Big Next-concerten krijgen ticketkopers een Big Next-bon. Wie drie stempels verzamelt, mag gratis binnen op het vierde Big Next-concert naar keuze. Graag mailen naar contact@democrazy.be voor de reservatie van je gratis concert.

GUIDOBON

Guido verspreidt jaarlijks haar Guido Stadsgids voor Studenten in Gent. De Democrazy-bon vind je dit schooljaar op pagina 297. Hiermee krijg je €5 korting aan de avondkassa. 

 • Kocht je een ticket in voorverkoop, dan toon je deze bon aan de avondkassa en krijg je €5 cash terugbetaald. 
 • Koop je een ticket aan de avondkassa, dan betaal je op vertoon van deze bon €5 minder dan de avondkassaprijs.

Deze bon is nooit geldig op concerten in Minard. Check het concert in kwestie op deze website voor uitzonderingen.