TICKETS KOPEN

Voor Democrazy-concerten kan je vooraf op verschillende plaatsen tickets kopen, online en offline.

  • Democrazy (online)
    Als je geen mail met tickets ontvangt na het betalen van je order, check zeker je spamfolder.
    Bij vragen over tickets, mail naar tickets@democrazy.be of bel ons op 09 223 22 27 (10u-18u op werkdagen).
  • Kunstencentrum VIERNULVIER (online of offline in het bespreekbureau; enkel voor Democrazy-concerten die in de Vooruit doorgaan)
    Bij vragen over tickets, mail naar info@viernulvier.gent of bel 09 267 28 28 (12:00-18:00 van dinsdag tot vrijdag)
  • Ticketswap (online): Is een concert uitverkocht en wil je tickets kopen of verkopen via de tweedehandsmarkt? Dan raden we Ticketswap aan. Opgelet: via welk kanaal dan ook, tickets doorverkopen aan woekerprijzen is niét toegestaan. Om fraude te voorkomen raden we ten stelligste af om tickets te kopen van vreemden via sociale media. Kom je wanpraktijken tegen, mag je dit altijd melden via contact@democrazy.be.

Denk aan papierverspilling en breng je ticket bij voorkeur mee op je smartphone (zet je scherm even op hoogste lichtsterkte als er gescand moet worden) of druk het af.

Als het concert niet is uitverkocht, worden ook aan de avondkassa tickets verkocht aan een iets duurdere prijs. Als een concert uitverkocht is, wordt dat op website en Facebook duidelijk vermeld. 

Kinderen van 12 jaar of jonger mogen met een begeleider gratis binnen op staande concerten. Op concerten met zitplaatsen hebben kinderen wel een ticket nodig. Zalen met zitplaatsen waar we concerten organiseren, zijn NTGent, Theaterzaal Vooruit en Minard.

 Wie jonger is dan 16 jaar, moet vergezeld worden door een volwassene.

Mensen met een beperking hebben recht op één gratis begeleidersticket. Vraag jouw begeleidersticket aan per mail via contact@democrazy.be of telefonisch via 09 223 22 27.

Democrazy is partner in het project 'Applaus' van Enchanté vzw. Wil je een uitgesteld ticket aanvragen? Neem dan contact met ons op via contact@democrazy.be of telefonisch via 09 223 22 27. Klik hier voor meer info.

DEMOKAART

Kom je graag en veel naar concerten van Democrazy, en vind je dat dat een beloning verdient? Wij ook! 

We stellen je dan ook graag de DEMOKAART voor. In ruil voor 15 euro krijg je een jaar lang 3 euro korting per concertticket. Ga je meer dan vijf keer per jaar naar een Democrazy-concert, dan is de DEMOKAART dus iets voor jou. De unieke code is van toepassing op alle Democrazy-concerten, ook wanneer de ticketing via NTGent, Vooruit of Handelsbeurs verloopt.

KOPEN? De DEMOKAART is hier te koop (enkel online). Let op: om synchronisatie met alle zalen mogelijk te maken, kan je de kaart pas 24 uur na aankoop voor het eerst gebruiken.

GEBRUIKEN? Je kan de DEMOKAART gebruiken in voorverkoop (vul je unieke code in tijdens het online aankoopproces), maar ook bij aankoop van je ticket aan de avondkassa (toon je unieke code aan de avondkassa).

OPGELET: de DEMOKAART is een unieke code, aan je persoon gebonden. Je kan de code voor één ticket per concert gebruiken.

VRAGEN? tickets@democrazy.be.