Raketkanon

+Tropical Fuck Storm

Raketkanon slaat in als een bom, shockeert, entertaint en draait je binnenste buiten. Ready. Set. Moshpit!
In 2012 debuteerde Raketkanon met RKTKN#1. Dankzij een geschifte livereputatie overspoelde de internationale pers het nieuwe project van Pieter-Paul Devos (Kapitan Korsakov) meteen met lof. Twee jaar later trok het viertal naar de Electrical Audio Studio’s om er hun tweede plaat RKTKN#2 op te nemen met knoppenmaster Steve Albini (Nirvana, Pixies, Neurosis, The Jesus Lizard, …). Er volgde een intense tournee doorheen Europa. 

Na een pauze is Raketkanon nu terug met zijn derde album. Waar de eerste plaat een ontdekkingstocht was, finetunede de band zijn sound op album nummer 2, om dan nu op RKTKN#3 te experimenteren met hoe ver het viertal zijn noiserock kan drijven. Support act Tropical Fuck Storm  maakt een knallende mix van psychedelische noise en catchy sludge-punk die live voorbij raast als een tropische storm.

Dit concert is een organisatie van Vooruit

Tropical Fuckstorm

Gareth Liddiard en Fiona Kitschin bundelen hun krachten met Lauren Hammel en Erica Dunn. Samen maken ze buitengewone en hevige psychedelische punk.

Lees meer

Raketkanon

Raketkanon blaast, spuwt en knalt alles en iedereen op zijn doortocht aan flarden. Denk aan de sludgesound van Melvins of de experimental drift van Tomahawk.

Lees meer

Videos

Raketkanon+Tropical Fuck Storm
Uitverkocht
Deuren
20:00
Voorverkoop
€ 16
Avondkassa
€ 20

Eén dag eerder, op woensdag 29 mei 2019, organiseert Democrazy in Handelsbeurs het releaseconcert van Brutus. Er zijn COMBITICKETS te koop voor BRUTUS & RAKETKANON VIA DEZE LINK.  

Omdat dit concert door Vooruit wordt georganiseerd, is de studentenkorting van Democrazy niet geldig. UiTPASsen met kansentarief kunnen terecht bij het Bespreekbureau van Vooruit.