Ian Clement

+ LYENN

See Me In Synchronicity, het tweede soloalbum van Ian Clement, kwam op 22 februari uit bij Dox Records, dik vijf jaar na zijn eerste soloplaat. Clement schreef het album zelf en de opnames gebeurden grotendeels live. "Het eindresultaat mag absoluut gehoord worden. Dat is in sterke mate het werk van Clement zélf, die van de lange bezinningsperiode hoorbaar goed gebruik maakte", vindt Dansende Beren. Clement tovert met zijn diepe stem een bijzondere, intieme wereld tevoorschijn. De muziek is meeslepend, intiem en soms somber. Fans van singer-songwriters zoals Mark Lanegan, Dan Auerbach en Edward Sharpe vallen prompt voor zijn intrigerende manier van muzikale verhalen vertellen.

Singles uit het nieuwe album zijn alvast 'Hardly', 'Dance Like Love' en 'Sidewinder'. 

Ian Clement ken je als frontman van het stonertrio Wallace Vanborn, maar ook van The Very Very Danger en Almighty Mighty (die op 20 juni bij ons spelen!).

Support komt van LYENN, die met zijn in 2016 uitgebrachte Slow Healer nog steeds indruk maakt. Niks is geforceerd of gepland. Het draait bij hem rond spontaniteit, vrijheid en openheid, en om een dialoog met zijn publiek. Zo zijn ook live geen twee sets ooit dezelfde. Zowel solo als met band verloopt alles instinctief en onderworpen aan het moment. De luisteraar die bereid is zich open te stellen en mee te stappen in dat moment bevalt de grootste magie. Een krachtige eenheid die je meevoert met de melancholie van een film noir. Niet te missen, dus!

Lyenn(BE)

Lyenn, ofwel Fred Jaques is een Belgisch-Britse singer-songwriter die verfijnde art pop tunes met een vleugje mysterie produceert.

Lees meer

Ian Clement

Demonen, en hoe ze uit te drijven. Ian Clement doet het op twee manieren. U kent hem wellicht als de frontstormram bij het stonertrio Wallace Vanborn waar hij elke gig weet om te buigen tot een sessie...

Lees meer
Ian Clement+ LYENN
Deuren
19:00
Voorverkoop
€ 14
Avondkassa
€ 17