Esinam + Kassa Overall

Dit concert maakt deel uit van 40Y DEMOCRAZY. 11 dagen lang, van 31 oktober tot 10 november 2021, organiseren we 50 concerten op 10 verschillende locaties om onze 40ste verjaardag te vieren. Het volledige programma vind je hier!

Retro-futuristische multi-instrumentaliste Esinam Dogbatse verweeft traditionele Afrikaanse percussie met elektronische invloeden en betoverende fluitimprovisaties. Voeg daar nog eens haar warme stem bij, en je krijgt een universum met een caleidoscopisch spectrum aan klankkleuren. ESINAM werkte in het verleden samen met Kel Assouf, Témé Tan, Baloji en Jaguar Jaguar, en mocht al openen voor Mélanie De Biasio, Selah Sue en Moses Sumney op tal van podia. Na een netjes ontvangen eerste ep, is het in september 2021 tijd voor haar langspeeldebuut: "Shapes in Twilights of Infinity" . Voorloper New Dawn, inclusief straffe videoclip, is uiterst dansbaar en veelbelovend.

Support van de avond is Kassa Overall, een muzikale alleskunner met een panoramisch repertoire - van West Coast G-Funk tot de New-Yorkse underground. 

Kassa Overall(US)

Muzikale duizendpoot met een panoramisch repertoire - van West Coast G-Funk tot de New-Yorkse underground.

Lees meer

Esinam

Retro-futuristische multi-instrumentaliste met warme stem, dwarsfluit en een veelzijdige sound.

Lees meer
Esinam + Kassa Overall
06.11.21
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 14
Avondkassa
€ 17

We volgen de door de overheid opgelegde maatregelen rond Corona. Vergeet zeker je Covid Safe Ticket en ID (of een ander identiteitsbewijs) niet. Je Covid Safe Ticket is geldig als je voldoet aan één van de volgende voorwaarden:

  • 14 dagen na de eerste (J&J) of tweede prik (overige vaccins).
  • Na herstel van Covid 19. Dit wil zeggen 11 dagen na een negatieve PCR, tot 180 dagen na besmetting. 
  • Een negatieve PCR-test: Dag van afname + 48 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met zaterdag middernacht).
  • Een negatieve RAT-test (antigeentest):  Dag van afname + 24 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met vrijdag middernacht). De test moet zijn afgenomen en geregistreerd door medisch personeel.
  •  Kinderen < 12 jaar krijgen altijd toegang. 11 jaar geen CST, 12 jaar wel CST.

Een zelftest is onder geen enkele omstandigheid een geldig bewijs.

Meer info over de Covid-maatregelen via https://bit.ly/3z4K7wD