Ares

+ Q’n, Gijs

De Nederlandse rapper, producer én zanger Ares stond al vroeg in de spotlights. Al op 18-jarige leeftijd bracht hij debuutalbum Road Trip uit. Vergelijkingen met PARTYNEXTDOOR of ILOVEMAKONNEN doken al snel op. Ares staat niet bepaald graag in de belangstelling, maar als hij op een podium kruipt, gaan zowel hij als zijn publiek er 100% voor. Hij verkocht de Melkweg niet voor niets uit in 36 uur. Het contrast dat ontstaat op zijn liveshows is boeiend: een wilde chaos vóór het podium, met misschien wel de meest introverte rapper van Nederland óp het podium.  Maar rappen is niet het doel, volgens Ares. Op zijn tweede album Prins en ook op zijn singles 'Solo' en 'Camera’s' zingt hij steeds vaker. Het zijn pure, oprechte teksten, die vol emotie de microfoon in worden geslingerd. 

De Veghelse Koen Hendriks, zoals support Q'n voluit heet als hij niet op een podium staat, is schrijver, rapper en producer en begon met schrijven uit pure noodzaak.  Hij zingt over zijn gebrek aan zelfliefde, maar ook over de strubbelingen die hij meemaakt in relaties met anderen. Hij is eerlijk, persoonlijk en onzeker en is niet bang om die gevoelens te delen op het podium.

Support act Gijs bewijst met singles als ‘Crack (ft. Kleine Crack)’ of ‘De Stem’ dat hij klaar is voor een straffe toekomst in hiphopland. Zijn tweede EP staat gepland voor het najaar van 2022.

Gijs(BE)

Met singles als ‘Crack (ft. Kleine Crack)’ of ‘De Stem’ zet GIJS, het alter ego van Gijs Savelberg, de deur wagenwijd open voor een straffe toekomst in het Belgische muzieklandschap.

Lees meer

  Q'n(NL)

  Q'n is een verbastering van Koen. Maar meer nog een alter ego, een pseudoniem, maar bovenal een artiest

  Lees meer

   Ares(NL)

   Nederlands' meest introverte rapper, producer én zanger stond al vroeg in de spotlights. Dat hij trouwe fans heeft mag duidelijk zijn: zijn concert in de melkweg verkocht binnen 36 uur volledig uit.

   Lees meer
    Ares+ Q’n, Gijs
    Deuren
    19:30
    Voorverkoop
    € 17
    Avondkassa
    € 21

    De ticketverkoop start vrijdag 17.6 om 10u.

    I.s.m. Hip Hop Hooray

    Dit is een De Standaard Accu concert.

    Voor dit concert kan je gebruik maken van een uitgesteld ticketKlik hier voor meer info.