Stellar Legions

Voor frisse en eigentijdse jazz moet je bij het succulente Sdban label zijn, gevestigd te Gent en ook de thuisbasis van o.a. Compro Oro, Black Flower, Esinam, STUFF. en andere Taxiwars. Zo is er ook Stellar Legions, een zeer ervaren quartet, dat vertrekt vanuit de jazz maar borduurt langs hip hop, dub en elektronische muziek. 

Er wordt gespeeld met vette grooves, etherische synths, jazzy akkoorden en catchy melodieën. Dat het een lieve lust is. En nu is er dus die eerste titelloze plaat  waarop STUFF.-saxofonist Andrew Claes het voortouw neemt in een kosmisch avontuur dat zich graag te nestelen legt in de fijne traditie van de spirituele jazz, zeg gerust Sun Ra en andere Coltranes, maar met een hedendaagse touch. 

Is getekend: Andrew Claes (STUFF, Lucid Lucia, Internal Sun), Bram Weijters (Raymond Van Het Groenewoud, Crazy Men), Klaas De Somer (Tourist LeMC, Selah Sue) en Fre Madou (ex-DAAU, Namid).

Stellar Legions(BE)

Stellar Legions, een zeer ervaren quartet dat vertrekt vanuit de jazz maar borduurt langs hip hop, dub en elektronische muziek.

Lees meer
  Stellar Legions
  do 16.03.23
  Koop tickets
  Deuren
  20:00
  Voorverkoop
  € 14
  Avondkassa
  € 17