Soapstarter

Soapstarter is de Belgische indiepop band rond frontman, multi-instrumentalist en producer François De Meyer. Zomerse vibes en groovende beats zijn synoniemen voor de muziek van Soapstarter. Hun sound doet je dromen van een zonovergoten strand, waar je al sippend aan een cocktail mee neuriet op hun catchy melodieën. De band, samengesteld uit een kwintet getalenteerde muzikanten, die ook actief is in projecten als Coely, Shht, Paard., The Guru Guru, Disko Drunkards, Raveyards… haalt inspiratie uit artiesten als Khruangbin, Tame Impala, Unknown Mortal Orchestra, Maribou State, Vulfpeck… 

Op 5 mei 2023 verschijnt na jaren stilzitten eindelijk hun veelbelovend nieuwe album, de langverwachte opvolger van 'Naked Wheelz'. 

Hun stijl is een mix van indie, pop en feelgood, doordrenkt met elementen van funk, soul, R&B en Trip Hop. Hun muziek belichaamt harmonieuze melodieën, catchy gitaarlijnen, zwoele beats and exotische ritmes. Soapstarter is een perfect muzikale ontsnapping, klaar om je te vervoeren naar een wereld van zomerse gelukzaligheid. 

SOAPSTARTER

De sound van Soapstarter doet je dromen van een zonovergoten strand waar je mee neuriet op hun catchy melodieën.

Lees meer

Videos

Soapstarter
wo 10.05.23
Koop tickets
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 15
Avondkassa
€ 18