Vito

+ Ciska

Vito is een jonge, energieke band uit Gent. Het viertal speelde in geen tijd een bewonderenswaardig palmares bij elkaar: Vito werd geselecteerd voor De Nieuwe Lichting van 2018, won brons én publieksprijs op Westtalent én kreeg de Theater Aan Zee Jong Muziek-prijs. Niet slecht! Muzikaal kan je de band naar eigen zeggen best omschrijven als "Belgicana: een mix van Patti Smith en Kurt Vile in de discotheek na sluitingsuur".

Deze zomer stond Vito op festivals als Leffingeleuren en Indian Camp Festival; tijdens de Gentse Feesten verkocht de band de Charlatan uit. Op 1 maart komt debuut-EP Man With Feelings uit.

Muzikaal talent zit in de genen! Dat bewijst Ciska, zus van Vito himself. Zij verzorgt het voorprogramma op 15 maart. Ciska is een jonge liedjesschrijfster en zangeres uit Gent die vorig jaar als afstudeerproject aan de Steinerschool een EP maakte, genaamd First Tracks. Haar muziek ademt het leven van een 18-jarig meisje die vecht met de liefde en deze tegelijk omarmd. De EP werd geproduced door haar broer, Vito Dhaenens, en is volledig te beluisteren via Soundcloud.

Jonastronaut

Jonas Boel gaat af en toe de DJ uithangen. Je kent hem misschien van STROOM.TV. Hij draait er vooral funk, rock en oude verloren hitjes.

Read more

    Ciska

    Ciska is een jonge liedjesschrijfster en zangeres uit Gent. Haar eerste EP 'First Tracks' vecht met de liefde en omarmt ze tegelijkertijd.

    Read more

      Vito(BE)

      Vito brengt belgicana: een energieke, melancholische mix van Patti Smith & Kurt Vile, maar dan in de discotheek na sluitingstijd.

      Read more
      Vito+ Ciska
      15.03.19
      Doors
      19:00
      Presale
      € 12
      At the door
      € 15