Coronavirus: de gevolgen voor Democrazy-concerten

De Federale Overheid geeft de aanbeveling tot eind maart om indoor evenementen met meer dan 1000 mensen niet te laten doorgaan. Voorlopig heeft dit weinig gevolgen voor onze concerten. De meeste zalen hebben een veel lagere capaciteit (200 à 500). Die concerten gaan gewoon door.

Het concert van Dub FX (do 12.3) gaat door in de Concertzaal van Vooruit (cap. 1100). In samenspraak met Vooruit wordt de maximumcapaciteit hier verlaagd naar 950. De opkomst voor de halve finale van Humo's Rock Rally (vr 13.3, ook in de Concertzaal) zal een pak lager liggen. 

Hou onze website en Facebook goed in de gaten voor verdere wijzigingen of annulaties. Ticketkopers worden dan via mail op de hoogte gebracht. Wie ziek is vragen we om niet naar het concert te komen en thuis te blijven. Als je je tickets wilt verkopen verwijzen we je graag door naar TIcketswap . 

Voor meer info over het virus verwijzen we je graag door naar https://www.info-coronavirus.be.  Met een aantal eenvoudige maatregelen kunt u de verspreiding van griepvirussen, coronavirussen of andere virussen voorkomen:

  • Was regelmatig je handen.
  • Gebruik elke keer een nieuw papieren zakdoekje en gooi het weg in een afsluitbare vuilnisbak.
  • Heb je geen zakdoekje bij de hand? Hoest of nies in de binnenkant van je elleboog.
  • Blijf thuis als je ziek bent.

We volgen de situatie en aanbeveling van de FOD Volksgezondheid op de voet. We bedanken je alvast voor het begrip.