Democrazy resideert in Minard ◉ 10 livestream concerten

◉ Sound Of Ghent

Concerten met publiek zitten nog een tijdje in de koelkast. Maar niets houdt ons tegen om muziek tot in de huiskamers te brengen!

In december resideert Democrazy een volledige maand in de prachtige schouwburg van Minard. Straffe bands, beloftevolle artiesten en jonge concepten worden uitgedaagd om eigenzinnige shows te brengen via de livestream van Sound Of Ghent. De nadruk ligt op het ontwikkelen of uitproberen van nieuw werk. Alle artiesten krijgen hiervoor een of meerdere dagen repetitietijd. 

Wat het resultaat wordt kan niemand voorspellen. Wat we wel al kunnen zeggen is dat het onverwachts en verfrissend zal zijn. Meer nieuws volgt!

PRAKTISCH
De livestreams starten telkens om 20u. Tickets voor de livestream kosten €5 per show. Voor €30 krijg je toegang tot alle 10 concerten!   

Data livestreams: 

Data repetities (niet voor publiek):

 • 03.12 - John Ghost
 • 05.12 - Wolker
 • 07.12 - Kidiot
 • 09.12 - Jaguar Jaguar
 • 11.12 - Rheinzand
 • 13.12 - Briqueville
 • 14.12 - Briqueville
 • 15.12 - Joeri Chipsvingers
 • 19.12 - EMY
 • 20.12 - EMY
 • 21.12 - Rumours
 • 22.12 - FOPAW
 • 23.12 - FOPAW

Meer info via:

Sound Of Ghent is een gloednieuw platform waar de Gentse muziekscene haar krachten bundelt voor een gevarieerd online concertaanbod. Geniet thuis voor een zacht prijsje van de beste liveshows, volledig coronaproof én met de beste beeld- en geluidskwaliteit.

I.s.m. City Sounds

Wolker(BE)

Wolker maakt muziek op een atypische manier, werkt op gevoel en sfeer, bouwt spanningen op en creëert dynamiek met een licht melancholische ondertoon.

Lees meer

Emy(BE)

Ontroerende muziek, over intieme gevoelens en gedachten, met vibes richting soul en indiepop.

Lees meer

Future Old People Are Wizards(BE)

Gents trio dat een eigenzinnige mix van sludge, noisepop, mathrock en wat niet meer serveert. Met leden van Wallace Vanborn, DAFP, Elefant en Maya's Moving Castle, is het geheel groter dan de delen.

Lees meer

Joeri Chipsvingers(BE)

Tortilladriehoek geblokkeerd in uw bek? Bolognese ontkenners over de vloer? Misdaden tegen de Universele Krokantrechten van de Chips gespot? Roep Joeri! Zing Joeri! Hij staat misschien klaar.

Lees meer

Rumours(BE)

Rumours is geen band van dertien in een dozijn. Ze maken opwindende, nieuwe geluiden: een mix van gelaagde, elektronische muziek en zang als een nachtegaal. De leden zijn afkomstig van onder andere...

Lees meer

jaguar jaguar(BE)

Deze band zonder frontman met leden van Soldier's Heart, Tamino en Lohaus, heeft zijn tweede EP uit. "Een tropische trip door de wildernis", noemt Dansende Beren het.

Lees meer

  Rheinzand(BE)

  De Deense labelbaas van Music For Dreams hoorde het nummer 'Blind' bij dj Harvey in Ibiza en sprong in zijn vliegtuig om de band te tekenen ... Begeef u alvast naar de dansvloer!

  Lees meer

  Proeftuin(BE)

  Proeftuin stelt zich ten dienste van de muzikale omnivoor. Ze laat je proeven op verschillende niveau's; van experimentele elektronica tot culturele cross-overs.

  Lees meer

  Briqueville(BE)

  Een band die zich in mysteries, rookgordijnen, zwarte gewaden en gouden maskers hult! Het schijnt te gaan om een verbond van muzikanten uit verschillende Belgische progrockbands, maar...

  Lees meer