Palmarium

Palmarium brengt dit voorjaar een zinderende concertenreeks in de prachtige idyllische plantentuin van het Gents Universiteitsmuseum. Op het programma staan 6 unieke concerten met een eigen sound die resoneren met de omgeving van de plantentuin. Van tropische trips tot vibrerende soundscapes. 

Programma:

De concertreeks PALMARIUM brengt zes avonden muziek naar de prachtige Plantentuin van het Gents Universiteitsmuseum! VIERNULVIERKunstmestDemocrazy & GUM kozen deze artiesten voor je uit:

Jeffrey Lewis(US)

Selfmade muzikant Jeffrey Lewis, één van de meest geprezen muzikanten binnen de anti-folk scene van New York City, brengt melodieuze garagepunk en rauwe akoestische grooves met scherpe lyrics.

Lees meer

Annahstasia(US)

De Nigeriaans-Amerikaanse Annahstasia brengt zijdezachte R&B die zich in de traditie van de folk beweegt.

Lees meer

Uwase

Brusselse singer-songwriter en producer Uwase verpakt haar meest intieme gedachten in dromerige indie-pop.

Lees meer

Zonderwerk(BE)

Zonderwerk is het nieuwe project van Dijf Sanders en Linde Carrijn. Met klokken en metaal als basismateriaal bouwen ze soundscapes die tegelijk verleidelijk en verontrustend zijn

Lees meer

Opya

Opya is een sonisch en performatief project van kunstenaars Pauline MIKÓ (BE) en Job WORMS (NL) waarin planten, het lichaam en technologie in dialoog gaan.

Lees meer

  Schntzl(BE)

  Belgisch duo Hendrik Lasure en Casper Van De Velde brengen onder de noemer Schntzl hypervisuele muziek. Een sound dat een parallel universum creëert aan popmuziek met een voorliefde voor kitsch.

  Lees meer

  Mabe Fratti(GTM)

  Mabe Fratti's muziek is intuïtief, experimenteel en melodieus. Het spectrum van haar muziek reikt van free jazz, ambient en dream pop tot Gregoriaanse gezangen en Sephari muziek.

  Lees meer

  Radio Hito

  Radio Hito bouwt popmelodieën rond verhalen van haarzelf en van dichters. Met haar zachte stem, de Italiaanse teksten en een piano creëert ze een melancholisch universum.

  Lees meer